Velkommen til Hugin & Munins hjemmeside

Hugin&Munin.indd

Hugin & Munin er et skandinavisk nabosprogs- og fortælleprojekt

En dag i februar 2011 sad to fortællere dybt engagerede i at udvikle planerne for et nyt fælles skandinavisk projekt med sprog og fortælling. Det foregik i restauranten på et hotel i Lund i Sverige.
De to var svenske Mats Rehnman fra det Stockholmske “Fabula Storytelling” og danske Annemarie Krarup fra Fortællefirmaet af samme navn.
Ideerne var begyndt at spire allerede i 2009, og det førte blandt andet til åbningen af Café Ratatosk i 2010, et netbaseret fortællesamarbejde mellem de Nordiske lande, hvor især fortællere Ulf Ärnström var aktiv.
I august 2010 på et stort europæisk fortællemøde i Reading, England (FEST – federation for European storytelling) talte Peter Hagberg fra Fabula og Annemarie videre om et nordisk eller skandinavisk samarbejde om unge fortællere.

I Lund blev planerne konkretiserede og projektet fik navn efter Odins to ravne, der flyver ud i verden og henter historier og nyheder til Odin.

Og Hugin & Munin fløj virkelig ud i den Skandinaviske verden: Fortællere fra Norge, Sverige og Danmark mødtes: Vi lo og arbejdede, lagde planer og legede, fortalte historier og lavede workshops, mødtes i den varme augustsommer på ungdomslejr og satte et projekt i verden som nu flyver ud i Norden med sine historier…

Man kan læse projektetbeskrivelsen for Hugin & Munin her.

Om vores første vilde sprog-fortælleweekend sammen her.

Om pilotprojeket i uge 11 her

Om sommerlejren her.

Hugin & Munin er støttet af Nordplus og Nordisk Kulturfond

Nordplus_RGB_ENNordisk Kulturfondlogo

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s